Enllaç:  www.collaboratio.net/newsletter/?id=2008/03/27/01           Castellano:  www.collaboratio.net/newsletter/?id=2008/03/27/02   
Josep Maria Canyelles
jmcanyelles@collaboratio.net
( 670 600 223 
skype: jmcanyelles
Entreu-hi             
Aquest butlletí es fa en català i en castellà i el reben gratuïtament persones, empreses i organitzacions. 
Si coneixeu algú que li pugui interessar, reenvieu-li!  
Si us hi voleu subscriure o no el voleu continuar rebent, ens ho podeu indicar aquí: ALTA   BAIXA 

Presentació
Butlletins
Publicacions
Aquest butlletí mensual té per objectiu  ajudar a promoure la cultura de la          Responsabilitat Social
Creada la Comissió de Responsabilitat Social de l’ACCID. 
Aquest dimecres 3 d’abril es presenta públicament

Us volem convidar a la presentació de la comissió de Responsabilitat Social, que tindrà lloc aquest proper dijous 3 d’abril a les 19 h. a l’IDEC (C/ Balmes, 132).

Tant l’acte com la participació a la comissió estan oberts a les persones que hi vulguin participar. En el decurs de l’acte, es presentarà la comissió i s’explicarà el Pla de treball. A més, tindrà lloc la  conferència:

Poden les PIMES exercir la seva Responsabilitat Social?

Ponent: Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda i president de la Comissió de Responsabilitat Social de l’ACCID 

Per acabar, farem un col·loqui que s’iniciarà amb els punts de vista de 10 persones expertes en la matèria que exposaran:
Com fer que la RSE aporti màxim valor 
per a l’empresa i per a la societat?

Intervencions d’Antonio Márquez, Daniela Toro, José Antonio Lavado, Daniel Ortiz, Jordi Torrents, Juanjo Martí, Jordi Gusi, Montse Llobet, Mercè Espinosa i Miquel Vidal, sota la dinamització de Xavier Agulló. 
L' ACCID és una associació promoguda pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, el Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya, que neix amb l'ànim de convertir-se en un nexe d'unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l'àmbit de la comptabilitat. L'ACCID té l'objectiu de complementar les tasques realitzades per altres col·legis i associacions, mitjançant la publicació d'articles, la resolució de consultes i les trobades periòdiques dels seus membres. L'ACCID neix amb la voluntat de col·laborar activament amb associacions d'àmbit estatal i d'àmbit internacional. 

Cal dir que tant en el primer com en el segon congrés català de comptabilitat i direcció organitzats per l’ACCID, la temàtica de la Responsabilitat Social hi ha ocupat un lloc destacat, de manera que aquesta ha estat una inquietud des dels inicies de la posada en funcionament d’aquesta organització.

ACCID  c/ Balmes 132, Edif. IdEC, Desp. 607 - 08008 Barcelona - Tel. 935421479 - Fax: 935421475-  
info@accid.org - www.accid.cat 
Cal confirmar l’assistència a l’acte:  ACCID
93 542 14 79
info@accid.org
El grup es planteja ser el punt de trobada i de referència de professionals, de responsables de les diferents parts (sectors privat – públic – social), i de persones expertes, investigadores i docents de l’RSE i matèries afins a Catalunya, per tal d’intercanviar punts de vista, afrontar reptes comuns i ajudar a promoure una cultura de la responsabilitat social entre les organitzacions.

Taula:

Ferran Termes, President de la Junta Directiva de l’ACCID
Josep Maria Lloreda, President Comissió 
Salvador Guasch, Vicepresident Comissió 
Josep Maria Canyelles, Coordinador Comissió